petak, 23. prosinca 2016.
Čokoladne puslice
Ne znam kako vama ali ja ovih dana muku mučim sa viškom bjelanjka. Ukoliko i vi imate taj problem evo ideja za potrošiti ih. Brzo su gotovi i samo ih gurnete u pećnicu i zaboravite na njih dok očistite kuhinju. :(
Svima Vam želim ugodne blagdane, puno smijeha i dobre klope.
I tipkamo se nakon Božića.
RECEPT:
Recept za ispis
2 bjelanjka
100 g šećera u prahu
1 žlica kakaa
50 g naribane čokolade
Zagrijati pećnicu na 140 C.
Dva plitka lima obložite papirom za pečenje.
Mikserom bjelanjke istucite u čvrsti snijeg. Umiješajte preostale sastojke.
Dobivenu smjesu stavite u dresir vrećicu pa je ištrcajte na pripremljene limove.
Pecite u prethodno zagrijanoj pećnici 30 minuta.
Pretplati se na:
Objavi komentare (Atom)
Nema komentara:
Objavi komentar