Mislim da naslov sve govori...
Recept sam pronašla u New York cookbook.
RECEPT:
300 g krem sira
200 g šećera
4 jaja
150 g brašna
1/2 praška za pecivo
1 žlica ekstrakta vanilije
90 g čokolade
80 g grubo nasjeckanih oraha
80 g nasjeckane čokolade
Zagrijte pećnicu na 180 C.
Namastite i pobrašnite dublji lim.
Otopite 90 g čokolade na pari.
U prikladnoj posudi mikserom pjenasto izradite krem sir i šećer.
Umiješajte jedno po jedno jaje.
Dodajte brašno koje ste prethodno prosijali s praškom za pecivo i ekstrakt vanilije.
Trećinu smjese odvojite u drugu posudu.
U dvije trećine smjese umiješajte otopljenu čokoladu i dobro izmiješajte.
Ulite u pripremljeni kalup i zagladite površinu.
Trećinu smjese koju ste prethodno odvojili prelijte preko čokoladne smjese i ponovno zagladite površinu.
Po vrhu posipajte nasjeckane orahe i čokoladu.
Pecite u prethodno zagrijanoj pećnici 40-ak minuta (napravite test čačkalicom).
Prije posluživanja narežite po želji.
Nisam mogao vjerovati kako sam dobio zajam od 20.000 eura u 24 sata... Sretan sam i ponovno financijski stabilan i hvala Bogu da ovakve kreditne tvrtke još uvijek postoje na ovim prevarama posvuda, savjetuje svima koji trebaju posuditi kredit e-poštom (davidsonalbertloan@gmail.com) Brzo kontaktirajte (davidsonalbertloan@gmail.com) danas i dobijte svoj zajam od njih. Svakako kontaktirajte DAVIDSON ALBERT LOAN COMPANY...../;'[][';/
OdgovoriIzbriši